Presentaties en cursussen

Voor contact kunt u mailen met Rob1.Schoemaker@planet.nl


Nieuw!!
Op aanvraag is een individuele cursus natuurfotografie te boeken. Bijvoorbeeld vogelfotografie; 1 avond theorie en drie praktijkochtenden. Locaties afhankelijk van het seizoen. Maatwerk met persoonlijke begeleiding is het uitgangspunt.

Onder de vlag van de Stichting Kunst en Cultuur Woudenberg verzorgt Rob een cursus natuurfotografie. Deze bestaat uit vier avonden theorie met een basisdeel, landschappen, macro en vogels. Tussen de avonden door zijn er opdrachten, waar cursisten individueel commentaar op ontvangen. Er is na de derde avond een praktijkochtend in een natuurgebied in de omgeving van Woudenberg. Er wordt gewerkt met kleine groepen met een maximum van 6 deelnemers.In het seizoen 2017-2018 waren beide cursussen vol geboekt. De najaarscursus 2018 is volgeboekt. Voor het voorjaar 2019 is nog slechts 1 plek beschikbaar.

Presentaties en cursussen zijn beschikbaar en worden op maat op de doelgroep afgestemd. Denk aan vogelwerkgroepen, aan fotoclubs of natuurliefhebbers, die zich op een bestemming willen oriënteren. Ik geef presentaties over natuurfotografie en in het bijzonder voor fotografie van vogels, macro, zoogdieren en landschappen.

buizerd-in-vlucht-150215-87

Over de natuurbestemmingen Tanzania, Kenia, Gambia, Namibië, Noord-India, Hongarije en de EBRO Delta met de Pyreneeën zijn presentaties gereed. Recent is een presentatie samengesteld met de meest indringende natuur belevenissen van de afgelopen 10 jaar. kris-kras over de wereld worden ervaringen en foto’s met u gedeeld. Een presentatie duurt plm 1 uur.

klein leeuwjong